inhoud

de website van Xin-Feng Chow Chows in het kort

Pandora, Nemo en Calllisto

intro

De mensen achter Xin-Feng Chow Chows, Frank en Anita Meulstee, stellen zich voor, onze visie op de Chow Chow, waarom we Xin-Feng als kennelnaam kozen en wat het betekent.

onze Chows

Onze korthaar Chow Chows en andere honden van voorheen.
Endo woont niet bij ons, maar bij een vriend.
De Chow Chows en andere honden van het verleden hebben een plek op de regenboogbrug. Tenslotte in dit hoofdstuk de Xin-Feng familie stamboom, een overzicht hoe al onze Chow Chows aan elkaar verwant zijn en de stambomen van onze Chow Chows.

pups

Onze plannen voor de toekomst, foto's en stambomen van alle Chow Chow pups die bij ons geboren zijn.
Inmiddels hebben wij vijf nesten gefokt met in het totaal 30 Xin-Feng pups.
In 1998 fokten we ons eerste nest. In juli 1998 kreeg Pandora zes pups, het A-nest, twee langharen en vier kortharen.
In januari 2003 kreeg Callisto het B-nest met vier pups, één langhaar en drie kortharen, eind oktober 2004 kreeg Callisto in haar tweede nest zeven pups, het C-nest, met één langhaar en zes kortharen.
Chimay heeft ook twee nesten gehad. In september 2007 de zes pups van het D-nest, drie kortharen en drie langharen en in maart 2009 het E-nest met zeven pups, zes kortharen en één langhaar.

foto's

Foto's en verhaaltjes van onze korthaar Chow Chows van voorheen.
Variërend van Frank en de Chows op de pagina baas en Chow en Pandora neemt een modderbad, tot onze avonturen met schapen, in de dierentuin en met de kano.
Verder zijn hier de foto albums van onze Chow Chows van vroeger te vinden: Nemo, Pandora, Callisto, Gladdich en Eoos. Chimay

ras info

Algemene informatie over de Chow Chow.
De geschiedenis van het ras; het karakter, de opvoeding en training van de Chow Chow; de FCI standaard; aanbevolen boeken over de Chow Chow; een artikel over de gezondheidsproblemen bij de Chow Chow.

kleur

De vererving van kleur en vacht bij de Chow Chow.
Eerst een inleiding genetica, waar de basisbegrippen worden uitgelegd om de daarop volgende pagina's te begrijpen. De kleur genen bij honden A, E en K en de kleur genen B, C, D, G, M, S en T. De verschillende Chow Chow kleuren genetisch bekeken, hoe de kleur vererving werkt bij de Chow Chow, het verschil tussen de kleuren rood, fawn en crème en hoe het zit met recessief zwart en wit.
De twee soorten Chow Chow vachten en hoe deze vlak na de geboorte te herkennen zijn. En tenslotte hoe de vacht vererving werkt.

voeding

Waarom wij onze Chow Chows rauwe voeding geven en verdere informatie over rauwe voeding (BARF).
Op de pagina over op rauw advies over het overstappen op rauwe voeding en vragen en antwoorden over rauwe voeding.

inhoud

Van alles over de Xin-Feng Chow Chows website
Naast deze samenvatting de geschiedenis en ontwikkeling van deze website in de afgelopen tien jaar. Op de sitemap een overzicht van alle pagina's van deze site. Onze aansprakelijkheids vrijwaring en privacy verklaring.

contact

Hoe u ons kan bereiken als u een vraag wilt stellen of meer informatie wilt.

inhoud

deze pagina is gewijzigd op:
13 februari 2018
© Anita Meulstee

Valid CSS Valid XHTML 1.0 Strict HOME | sitemap | vrijwaring | contact
© Anita Meulstee