gastenboek 2005

Xin-Feng Chow Chows gastenboek 2005

naam: Vondelpark en honddatum: 15-12-2005, 01:34
Voor iedereen die het Vondelpark in Amsterdam wel eens willen bezoeken. Het is een park waar honden van over de gehele wereld bij elkaar komen. Nergens zie je zoveel verschillende honden op zo,n klein stukje grond. Uw hond leert er als het ware gelijk te socialiseren door de andere honden. Ook onmoet je er mensen die het zelfde ras als jij heb of juist ook een bastaard. Maar wel erg lief en goed.
Ik zie jullie terug op VONDELPARK EN HOND
Groet Allard op allardkunst.nl
naam: Niekol Raetsdatum: 10-12-2005, 20:16
Hallo, Mooie site en hele fraaie honden!
Wij fokken zelf Zwarte Rusissche & Cesky terriers.
met vriendelijke groet,
Niekol Raets kennel BRAZHNIK
naam: Lesley Anndatum: 06-11-2005, 20:55
hallo, een hele leuke site mijn ouders hadden tien jaar geleden ook een Chow Chow en die leek zo op Nemo. En toen ik hun deze site liet zien waren ze meteen weer verliefd. Dus nu mag ik een Chow Chow ik wil zo graag een zwarte kortharig. Mijn ouders hebben u ook al een E-mailtje gestuurd. IK hoop dat u snel weer een nesje krijgt en de verhuizing helemaal goed gaat, want ik kan bijna niet wachten.
groetjes Lesley Ann
naam: corinedatum: 29-10-2005, 18:28
hoi, veel woonplezier in lelystad, kunnen de honden honden ook wennen???
groetjes, corine en pootjes van Gitta en Mu-Lan
naam: Pieter Steenkampdatum: 11-10-2005, 14:28
Ook wij hebben een Chow, eentje die heel mooi blaft,
zijn naam is Kon Foe, hij loopt eerst twintig rondjes voor ie maft,
wat is het een fijne hond, bijna hoogblond, en zo gezond,
het is een superras, hij bewaakt het dakterras, vanaf een matras!
naam: chow liefhebberdatum: 23-09-2005, 22:28
Hallo,per toeval op deze site terecht gekomen maar ben zeer verheugd.
Heb zelf 2 zwarte langharige chow-chows gehad ,moeder en zoon, heb dus ook 5 pups gehad (geluk bij een ongeluk dat de vader ook een chow-chow was, het was namelijk niet gepland. De pups zijn destijds goed terecht gekomen en we hebben er eentje zelf gehouden. Ze zijn 14 en 15 jaar oud geworden.
Ben eigenlijk weer op zoek naar een chow-chow pup en was daarom wat aan het neuzen. Ga zo door met de site en ik zal zo nu en dan eens komen kijken.
Groeten uit het noorden des lands.
naam: angeliquedatum: 18-09-2005, 20:51
hallo
wij hebben een kruising chow/groenedaeler. Hij is nu 6 en een schat van een hond. Ik heb erg genoten van je site, had al langer naar een chowsite gezocht, maar dit is een van de leukste.
naam: Wilma en henkdatum: 28-08-2005, 20:13
Hai Anita en frank ik heb genoten hoor van de site en zeker van alle foto's maar dat wist je al he ik ben gek op foto's.
Groet Wilma & henk en de beestenboel
naam: moniquedatum: 12-08-2005, 11:24
hallo
wij hebben ook een chow nl. vitatexla aiko wij zijn reuze blij met hem voor ons geen andere hond meer dan een chow.
groeten uit doesburg
naam: Annitadatum: 23-06-2005, 19:48
Hallo
Als dierenliefhebster met volle teugen zitten genieten op Uw website. (Moest wel even lachen mijn nichtje heet n.l. ook Pandora) Ik zal hier zeker nog terug komen.
Groetjes Annita
naam: Annemariedatum: 03-05-2005, 13:22
Na aanpassing van onze site www.dogsonline.nl kwam ik weer even op je site terecht, heb gelijk je nieuwe url aangepast. Wilde even laten weten dat ik het super vind dat je aandacht aan B.A.R.F besteed op je site. Verder ziet de site er super uit
naam: Ruud westerbaandatum: 29-03-2005, 16:38
mijn chow's 2 stuks zijn er niet meer ongeveer 7 jaar geleden laten inslapen waar ik nog steets spijt van heb zouw er wel weer een terug willen maar heb een benersenner ook een liefe hond als ik een chow chow zie en men zegt wil je hem hebben zeg ik van ja kom maar wand er gaat niets boven een chow chow Ruud
naam: Gerbert Voortmandatum: 26-03-2005, 13:00
Chow Chow liefhebbers,
allereerst een geweldige site met perfecte foto's!
ik ben al geruime tijd op zoek naar een hond, bewust geen puppie omdat ik daar geen tijd voor heb maar een jonge hond die dus vanwege omstandigheden weg moet.. ik heb gezocht naar een collie (die ik vroeger ook al eens gehad heb) maar nu viel mijn oog op een 6 maand oude Chow Chow teefje zwarte korthaar die vanwege scheiding weg moest.. ik ken de Chow Chow niet maar vind het wel een interessante hond.. kunnen jullie mij informatie geven over de hond? en kan ik deze hond (6 mnd) nog veel leren en naar mij aanpassen??
alvast bedankt, Gerbert,Rijssen
naam: Cindydatum: 21-03-2005, 12:20
Hi, ik heb een kruising Chow Chow en ik ben erg benieuwd of er nog meer mensen zijn met een kruising
naam: jilldatum: 01-03-2005, 01:54
ik had eigenlijk nog een vraagje: kan ik met uw informatie over het BARF voer, meteen mee beginnen om dit onze hond ook te geven. of moet ik echt die boeken kopen??
Fam. haarhuis enschede
naam: Jilldatum: 01-03-2005, 01:06
hallo,
hele leuke en interessante site. wij hebben zelf ook een chow chow. hij is alleen wel heel erg speels, hij voetbalt en speelt met alles wat los en vast zit.hij is gek op sneew, en het water gaat ie wel in maar alleen met zijn pootjes. hij heeft een hele aparte kleur en is tussen lang en kort harig in. ik stuur u wel een keer een foto, als u dat leuk zou vinden. hij word 22 april (2005) een jaar. hij vraagt ook veel aandacht van ons, maar hij is niet verwent. hij is ook best waaks bij ons op het erf. maar wat ik eigenlijk wou zeggen: ik vond het stuk van het BARF voer heel interessant. en heel fijn dat u uitlegt waarom rauwe kippen botten niet gevaarlijk zijn. ik denk dat wij dit ook gaan proberen, hij heeft wel nergens last van maar toch. mijn vader wou weten of je een chow elke dag moet borstelen of 1x per week of zo.
Fam. haarhuis enschede.
naam: Sunghee van der Haardatum: 04-01-2005, 22:55
hallo,
ben bij toeval bij deze site van jullie beland en hier kan ik ook m'n verhaaltje kwijt dus hier is ie. wij hadden thuis ook een chow chow. het was een teefje, die was gekruisd met een herder. helaas is ze op nieuwjaarsdag op 12,5 jarige leeftijd overleden aan een hersenbloeding volgens de dierenarts. wij merken nu echt dat het zonder haar vreemd in huis is geworden, stil, geen rond slingerende haren, of hondenpoten. maar ook de blijdschap van haar als er weer iemand thuis kwam. ik hoop dat we echt nog wel een keer een hond krijgen, een echte chow chow vind ik echt heel mooi. onze hond was lekker eigenwijs en ook een hele schat tegenover alle kinderen. We missen haar heel erg. en ik denk ook dat het al te vroeg is om een hond weer te nemen. graag uw reactie hierop.
met vriendelijke groet, sunghee van der haar, Epe

contact

deze pagina is gewijzigd op:
6 oktober 2009
© Anita Meulstee

Valid CSS Valid XHTML 1.0 Strict HOME | sitemap | vrijwaring | contact
© Anita Meulstee